Corupție și Contestare - cercetare sociologică a protestelor din Piata Victoriei din februarie, 2017 - CeSIP

„Corupție și Contestare” reprezintă un raport detaliat al cercetării sociologice privind protestele din Piața Victoriei, România, din februarie 2017. Scopul principal al studiului a fost de a crea un profil psihosocial al manifestanților și de a investiga percepțiile lor despre corupția politică și cauzele acesteia în România. Printre concluziile importante, raportul indică o prevalență a sentimentelor de furie, frustrare și speranță printre protestatari, cu o majoritate considerând că politicienii servesc interese personale în detrimentul binelui public. Această cercetare oferă o perspectivă detaliată asupra atitudinilor și percepțiilor cetățenilor activi civic într-un moment crucial al istoriei recente a României.

Sondajul a fost realizat in data de 5 februarie 2017 in cadrul mitingului ce avut loc in Piata Victoriei, in intervalul orar 19.00-22.00,

Untitled-2

Articole Recente

ÎMPREUNĂ PENTRU O SOCIETATE ACTIVĂ

La CeSIP, ne dedicăm cercetării și dezvoltării în domeniul științelor sociale. Dacă vă împărtășiți pasiunea și viziunea, haideți să ne cunoaștem!